loader image

1 Timotei 4:12

Nimeni să nu-ţi dispreţuiască tinereţea, ci fii o pildă pentru credincioşi: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăţie.

#IDENTITATE

Este nevoie să ne descoperim/redescoperim identitatea in Hristos. Cine suntem, ce suntem și ce putem face.

CÂND?

ora 18:00

VINERI

str. Aleea Dacia nr.2

Care este tema?

Iată că primul sezon, cel mult așteptat, începe! Începe cu o temă provocatoare pentru fiecare, să ne cunoaștem bine identitatea sau să ne reidentificăm. #IDENTITATE este tema din primul sezon de tineret.

SĂPTĂMÂNA 1

STUDIU BIBLIC

SĂPTĂMÂNA 2

DIVERTISMENT

SĂPTĂMÂNA 3

STUDIU BIBLIC

SĂPTĂMÂNA 4

SOCIAL

Cum vor decurge întâlnirile?

Vor fi mesaje biblice dinamice si provocatoare, îinchinare și dedicare, întâlniri creative și de cunoaștere, implicare socială, excursii, aplicații practice.

Vrei să vii și tu?

Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm cu drag în fiecare vineri de la ora 18:00 la Biserica Adonai, str. Aleea Dacia nr.2 să ne bucurăm de prezența lui Dumnezeu împreună.

evenimente viitoare

  Info

  Workshop Adonai WORSHIP
  Workshop Adonai WORSHIP

  Dorim sa incepem cursuri de pregatire pentru voi la instrumente si voce. Dorim sa cream viitori slujitori si inchinatori, echipe de lauda si inchinare…dar asta se poate face doar cu implicarea fiecaruia. Biserica isi face partea ei, noi ca indrumatori ne facem partea noastra, voi ca invatacei trebuie sa va faceti partea voastra si cu

  Citește tot
  Excursie munte straja
  Excursie munte straja

  Hai la munte si zapada in data de 18 ianuarie. Organizam o excursie la Straja, jud. Hunedoara (190km). Fie ca iti place zapada si sporturile de zapada, fie ca nu iti place zapada hai sa fim impreuna la o partasie in natura. Te asteptam cu drag! Completeaza formularul pana in data de 13 ianuarie https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek6y_dFxaqwML8QmUmG4Tka_P02HFPYrJwK4KrtFo269czcg/viewform?usp=sf_link

  Citește tot
  Nicu Geantă la tineret sâmbătă
  Nicu Geantă la tineret sâmbătă

  Am pregătit o întâlnire specială cu un invitat deosebit, profesorul și pastoriul Nicu Geantă. Întâlnirea de tineret se va ține sâmbătă 26.10.2019 in loc de vineri.

  Citește tot

  Foto

  View this post on Instagram

  #revelion #ADN #2019!🎊❤

  A post shared by Adonai Tineret (@adonaitineret) on

  View this post on Instagram

  #ADN #searadestudiu #identitate

  A post shared by Adonai Tineret (@adonaitineret) on