loader image
str. Aleea Dacia nr.2
Prietenia

Ce este prietenia? Cei mai multi dintre noi cred că avem prieteni; unii, cu care ne vedem o dată pe săptămână, cu alţii zilnic, şi aşa mai departe. Cel mai important lucru în aceste prietenii este: ce fel de prieten am eu?cât de mult tine x sau y la tine?. Deseori “prietenii” adevăraţi se găsesc prea greu şi asta din cauză că nu există multă comunicare între cele două persoane sau grupul respectiv.

Exact cum spune şi proverbul românesc “Prietenul la nevoie se cunoaşte”, aşa este si realitatea, 100% adevărat. De multe ori în viaţă ni se întâmplă să fim răniţi de “prietenii” noştri care până ieri au fost cei mai buni prieteni, sau să fim lăsaţi la greu singuri fără niciun sprijin şi ajutor, toate acestea din cauza noastră. De ce? Răspnsul este simplu şi la subiect. Cei mai mulţi dintre noi ne alegem prietenii după clase sociale sau situaţii financiare, şi încercăm să beneficiem de “bunătatea” lor purtând o mască a “prieteniei”.

Trăim într-o societate în care suntem foarte mult influenţati de mediul exterior, încercăm să împrumutăm obiceiuri, mode şi multe altele care nu sunt deloc după placul lui Dumnezeu, şi mai mult decât atât, ne mirăm de ce relaţiile noastre cu cei aşa-zişi “dragi” nu ajung niciodată la liman şi se destramă foarte repede.

De ce nu vrei să încerci şi alte principii…?

Autor: Silviu Firulete [ www.totalschimbat.ro ]

img

Tu ce faci duminică?

Vino alături de noi în fiecare duminică de la orele 10:00 respectiv 18:00
Probleme tehnice? Discutați cu noi