loader image
str. Aleea Dacia nr.2
Intro Adonai

Am fost creati intr-un chip atat de tainic și de minunat Imparatul David spune in psalmul 139 :“O stiinta atat de minunata este mai presus de puterile mele : este prea inalta ca sa o pot prinde.

Oamenii de stiinta au descoperit ca in celulele noastre exista o macromolecula numita  “ ACID DEZOXIRIBONUCLEIC ( A.D.N) .Acesta este format din molecule organice dintre cele mai complexe,  se gaseste in fiecare celula a fiintelor vii, si este esentiala pentru identitatea oricaruiorganism. ADN-ul contine intreg codul nostru genetic, natura noastra,  forma noastra….. culoarea noastra… si nu numai atat, el ne stabileste anumite vulnerabilitati, si putini stiu ca ADN-ul nostru are inclusiv, inscrise in el, detalii despre lungimea vietii noastre. Suntem rezumatul ADN-ului nostru…

De fapt, suntem robii codului nostru genetic, care ne impune manifestarile, vulnerabilitatile, dorintele si placerile noastre ! Cadem obositi sub robia lor. Aposolul Pavel spune in ROM cap. 7 : “Stiu in adevar ca nimic bun nu locuieste in mine, adica in firea mea pamanteasca, pentru ca ce-i drept, am vointa sa fac binele, dar nu am puterea sa-l fac.

Gasesc dar in mine legea aceasta: Cand vreau sa fac binele, raul este lipit de mine.. Fiindca dupa omul din launtru, imi place Legea lui Dumnezeu, dar vad in madularele mele o alta lege, vad in trumul meu un alt cod genetic, care se lupta impotriva legii lui Dumnezeu, si ma tine rob legii pacatului, care este in madularele mele, care este in trupul meu care este in ADN-ul firii mele pamantesti. Zilnic ne luptam cu poftele lui… cu patimile lui,  cu pornirile lui, si de cele mai multe ori, ingenunchem rapusi sub autoritatea lui decisiva !!

Avem nevoie de Cineva care sa ne vina in ajutor, de Cineva care sa rescrie codul nostru genetic, care sa transforme ADN-ul nostru…

Avem nevoie de cineva care sa dea ADN-ului nostru valente Dumnezeiesti.

Avem nevoie de Adonai, avem nevoie de Dumnezeu…de Hristos.

Hristos in voi nadejdea slavei

Vino sa te intalnesti cu El.

img

Tu ce faci duminică?

Vino alături de noi în fiecare duminică de la orele 10:00 respectiv 18:00
Probleme tehnice? Discutați cu noi